Skip to main content

MENGRENDELÉS

Töltsd ki ajánlatkérő formunkat.

RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE

Ezt követően visszaigazoljuk a megrendelésed.

FOTÓ KIVÁLASZTÁSA

Töltsd fel egy jó minőségű képet!

SZÁLLÍTÁS

Utald át a megrendelt termék árát és akár 48 órán belül elkészítjük a megrendelésed!

TERMÉKEINKBŐL A MEGRENDELÉS MINIMÁLIS ÖSSZEGE 10 000 FT!

  • Ha cég nevében vásárolsz:

  • Max. file size: 15 MB.

Választható anyagok

hullámkarton
Hullámkarton

Ha beltéri használatra szeretnél valamilyen promóciós vagy marketingeszközt, a hullámkarton – köszönhetően jó alakíthatóságának és kétoldali nyomtathatóságának – tökéletes választás. Ez az anyag könnyed súlya miatt egyszerűen szállítható, felszerelhető. Színe lehet fehér és barna is. Vastagságát tekintve 1-5 mm között tudsz gondolkodni a célodtól függően.

Habkarton

A hullámkartonhoz hasonlóan a habkarton is könnyű, beltéri reklámanyag, amelyet leginkább üzlethelyiségek, kiállítások elkészítéséhez ajánlunk. A habkartonból készült táblák mérete maximum 300 x 140 cm lehet – de ezt persze összeillesztéssel gyakorlatilag korlátlanul növelhetjük, illetve könnyedén egyedi formára is vághatjuk az anyagot. Mivel UV-álló festékkel nyomtatjuk rá a grafikát, nem kell attól tartanod, hogy az korán megkopna.

Habosított PVC

Ha vízálló, akár kültéren is használható dekorelemeket, promóciós eszközöket szeretnél, a habosított PVF a tökéletes alapanyag. Vastagsága 1-10 mm közé tehető, könnyedsége miatt akasztható, ragasztható, fúrható is. Mérete maximum 300×200 cm lehet, amelyet összeszereléssel korlátlanul növelhetünk.

Stadur lemez

A szendvicslemeznek is nevezett stadur lemez rendkívül strapabíró, víz- és UV-álló, sokoldalú, jól nyomtatható, por- és víztaszító műanyag. Mindennek ellenére elsősorban beltéri felhasználásra javasoljuk. Az alaptábla mérete 305×205 cm, vastagsága 5-25 mm között mozog; súlya alacsony, így könnyedén mozgatható, illetve falra és egyéb sík felületekre is rögzíthető, növelve ezáltal az egyébként is sokrétű felhasználási lehetőségeit.

E-mailTelefon