EGY HATÉKONY MOBIL REKLÁMESZKÖZ!

Teherautó ponyva

Egy ötletesen designolt teherautó ponyva akkor is pénzt termel vállalatodnak, ha épp egy parkolóban ácsorog a járműved!

Széleskörű paletta

Gyors kiszállítás

Modern géppark

30 év tapasztalat

Miért hasznos választás egy dekorált kamion ponyva?

Egy professzionálisan elkészített teherautó ponyva segítségével új szintre emelheted marketingkampányodat. Ezek a ponyvák nemcsak megvédik a rakományt az időjárás viszontagságaitól, hanem kiválóan alkalmasak arra is, hogy mozgó reklámfelületként szolgáljanak. Legyen szó teherautóról, kamionról vagy kisteherautóról, a ponyvák biztosítják, hogy márkád mindenhol látható legyen.

A teherautó ponyva egyben költséghatékony reklámeszköz is, hiszen az egyszeri beruházás hosszú távon szolgálhatja a marketingcélokat. Az egyedi tervezésű ponyvák vizuálisan vonzóak és könnyen észrevehetők, így nagyobb eséllyel ragadják meg a közönség figyelmét. Ezenkívül a ponyvák cserélhetők, így az aktuális kampányokhoz és promóciókhoz igazíthatók.

Az időjárásálló anyagoknak köszönhetően a ponyvák ellenállnak az esőnek, napsütésnek és szélnek, így hosszú távon kifogástalan állapotban maradnak. Az egyszerű karbantartás és a hosszú élettartam miatt a teherautó ponyvák praktikus és gazdaságos megoldást jelentenek a vállalkozások számára.

Hogy zajlik a dekorált teherautó ponyva készítés?

Nincs más dolgod, mint begurulni hozzánk a teherautó(i)ddal, mi pedig mindent elintézünk egy helyen: méretet veszünk, átbeszéljük az elképzeléseidet, árajánlatot adunk, elkészítjük a dekorációt, sőt még fel is helyezzük azt a járműve(i)dre. Akár egyetlen autó, akár egy egész flotta dekorációjára van szükséged, nálunk jársz a legjobb helyen.

A teherautó ponyva felhasználási területei

Ezeket a járműveket (is) érdemes marketingcéllal dekorálni:

  • Kisteherautó
    Kisteherautó ponyva segítségével növelni tudod a helyi jelenlétet és a márkafelismerést.
  • Tehergépjármű
    Reklámozz akár hosszú távú fuvarok során is.
  • Kamion
    Kamion ponyva, hogy országos és nemzetközi szinten is látható legyél.
Mire figyelj a rendelés leadásánál?

Küldd el az elképzelésedet űrlapunk segítségével vagy keress minket telephelyünkön, és mi – tetőtől-talpig elkészítjük teherautód dekorációját!

Referenciák

Nem kell, hogy nekünk higgy: higgy a saját szemednek! Böngéssz bátran már elkészült termékeink között, hogy meggyőződhess róla, mi vagyunk azok a megbízható gyártók, akiket keresel. További referenciákat az Instagram oldalunkon találsz.

Visszajelzések

Ügyfeleink mondták rólunk…

„Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm!”
„Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik.”

„Regiszterrel a kezdetek óta dolgozunk együtt és a mai napig maximális törődést és kiszolgálást kapom minden alkalommal. Szuperek vagytok!”

„Egy rendezvényszervező sem lehet meg a Regiszter nélkül mert ami egy rendezvényhez szükséges nyomdai anyag ők azt megcsinálják, ha kell az utolsó pillanatban, akár a rendezvény ideje alatt is segítenek!”