STÍLUSOS ÉS ÖTLETES FOTÓ HÁTTÉR

Selfie keret, fotóparaván

Dobd fel rendezvényeidet egyedi és látványos fotóparaván és selfie keret segítségével! Ha szeretnéd, hogy vendégeid sorban álljanak egy kitűzött eseményeden a fotózáshoz, hogy aztán önálló életre kelhessen online az általad generált tartalom, készíttess saját fotós kellékeket.

Széleskörű paletta

Gyors kiszállítás

Modern géppark

30 év tapasztalat

Miért hasznos választás egy selfie keret vagy fotóparaván?

A fotóparaván egy nagyméretű, látványos fotóháttér, míg a selfie keret egy kreatív és szórakoztató fotóeszköz, amely ideális különféle eseményekhez és rendezvényekhez. Mindkét eszköz megunhatatlan a rendezvényszervezők és a magánszemélyek számára egyaránt, legyen szó esküvőről, születésnapról, céges rendezvényről vagy akár marketingkampányról. Könnyen szállíthatók, egyszerűen felállíthatók, és garantáltan feldobják az esemény hangulatát. A fotóparaván és selfie keret használatával rendezvényed biztosan emlékezetes marad!

Ezek az eszközök alkalmasak lehetnek kül- és beltéri felhasználásra is. A kartonpapíron túl különböző anyagokból készülhetnek, például habkartonból vagy hullámkartonból – attól függően, hogy milyen igénybevételnek lesznek kitéve. A gyártás során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy a végeredmény mindig tökéletes legyen.

A fotóparaván és a selfie keret felhasználási ötletei

A fotóparaván és selfie keret sokféle eseményen és helyzetben használható, hogy emlékezetes és látványos fotókat készíthessünk:

 • Esküvői fotózás
  Készíttess egyedi fotóparavánt és selfie keretet, amelyek tökéletes hátteret biztosítanak a nagy nap fotóihoz.
 • Legénybúcsú és lánybúcsú
  Dobd fel a legény- vagy lánybúcsú hangulatát ezekkel a szórakoztató és kreatív eszközökkel, hogy még nagyobb öröm legyen visszanézni a közös képeket.
 • Születésnap
  Emeld a születésnapi buli színvonalát látványos fotóháttérrel és selfie kerettel.
 • Marketingkampány, rendezvény
  Használd a fotóparavánt és selfie keretet kreatív reklámeszközként, hogy kitűnj a versenytársak közül.
 • Babaváró buli, gender reveal party
  Készíttess egy látványos fotóparavánt és selfie keretet, amely segít megörökíteni a baba nemének felfedését. Legyen szó rózsaszín vagy kék témáról, az egyedi fotó háttér biztosítja, hogy a pillanat igazán különleges és emlékezetes legyen.
 • Céges évzáró és csapatépítő
  Készíts emlékezetes fotókat a céges eseményeken, hogy még jobban összekovácsolódjon a csapat!
Mire figyelj a rendelés leadásánál?

Rendeld meg saját selfie keretedet/fotóparavánodat még ma! Küldd el az elképzelésedet űrlapunk segítségével, mi pedig elkészítjük a kifogástalan végeredményt, mely egyszerűen elengedhetetlen egy-egy partyhoz, promócióhoz!

Referenciák

Nem kell, hogy nekünk higgy: higgy a saját szemednek! Böngéssz bátran már elkészült termékeink között, hogy meggyőződhess róla, mi vagyunk azok a megbízható gyártók, akiket keresel. További referenciákat az Instagram oldalunkon találsz.

Visszajelzések

Ügyfeleink mondták rólunk…

„Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm!”
„Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik.”

„Regiszterrel a kezdetek óta dolgozunk együtt és a mai napig maximális törődést és kiszolgálást kapom minden alkalommal. Szuperek vagytok!”

„Egy rendezvényszervező sem lehet meg a Regiszter nélkül mert ami egy rendezvényhez szükséges nyomdai anyag ők azt megcsinálják, ha kell az utolsó pillanatban, akár a rendezvény ideje alatt is segítenek!”