Egy kiváló reklámfelületet!

Szelvénygyűjtő doboz

Egy szelvény- vagy pénzgyűjtő doboz sok esetben hasznos lehet: legyen szó adománygyűjtésről, szavazásról vagy promóciós játékokról, ezek a dobozok mindig hasznosak és kiváló reklámfelületet biztosítanak. Készíttess professzionális pénzgyűjtő ládát, hogy céljaidat könnyedén elérhesd és egyúttal arculatodat is erősíthesd!

Széleskörű paletta

Gyors kiszállítás

Modern géppark

30 év tapasztalat

szelvénygyűjtő doboz gyártása

Miért hasznos választás egy szelvénygyűjtő doboz?

A pénzgyűjtő doboz egy sokoldalú és hasznos eszköz, amely kiválóan alkalmas különféle célokra, legyen szó adománygyűjtésről, szavazásról, leadek gyűjtéséről vagy promóciós játékokról. Ez a praktikus eszköz nemcsak céljaid elérésében segít, hanem remek reklámfelületet is biztosít arculatod erősítésére.

Akár meg szeretnél szavaztatni cégen belül egy kényes kérdést anonim módon, akár leadeket szereznél egy vállalati eseményen, akár egy promóciós játék ötletes kellékeként tekintesz rá, egy pénzgyűjtő doboz megannyi esetben hasznos print eszköz a céljaid elérésének támogatásához.

Hogy készülnek a dobozok?

Szelvény- vagy szavazatgyűjtő dobozaink mikrohullámú kartonból készülnek, melyeket vagy ofszet laminált nyomattal látunk el, vagy direkt nyomtatással teszünk rá mintát digitális nyomdagépünk által. Ha ennél is egyszerűbb megoldásra vágysz, akár egy-egy öntapadós matrica segítségével is feldobhatjuk dobozodat.

A szelvénygyűjtő doboz felhasználási ötletei

A szelvény- vagy pénzgyűjtő láda sokféle eseményen és helyzetben használható, hogy különféle céljaidat támogassa:

 • Adománygyűjtés
  Használd jótékonysági rendezvényeken, hogy támogasd a kiválasztott célokat.
 • Szavazás és véleménygyűjtés
  Alkalmas anonim szavazásra és visszajelzések gyűjtésére cégen belül.
 • Lead Gyűjtés
  Gyűjtsd össze a potenciális ügyfelek adatait vállalati eseményeken.
 • Promóciós játékok
  Használd a dobozt ötletes kellékként nyereményjátékokhoz és promóciókhoz.
 • Különleges események
  Tegyél bármilyen rendezvényt emlékezetessé és interaktívvá egy pénzgyűjtő doboz segítségével.
Mire figyelj a rendelés leadásánál?

Rendeld meg saját szelvénygyűjtő dobozodat még ma! Küldd el az elképzelésedet űrlapunk segítségével, és zsebelj be minél több visszajelzést saját szelvénygyűjtő dobozodban! Ügyelj arra, hogy pontosan vázold fel az elképzeléseidet.

szelvénygyűjtő doboz

Referenciák

Nem kell, hogy nekünk higgy: higgy a saját szemednek! Böngéssz bátran már elkészült termékeink között, hogy meggyőződhess róla, mi vagyunk azok a megbízható gyártók, akiket keresel. További referenciákat az Instagram oldalunkon találsz.

Visszajelzések

Ügyfeleink mondták rólunk…

„Profizmus és rugalmasság, ezt várom egy dekorációs nyomdától. A Regiszter csapatától ezt is kapom! Az általuk készített dekorációs tapétáim és más táblás anyagokra nyomtatott dekorációs terveim precíz, profi és gyors kivitelezését itt is köszönöm!”
„Ebben a nyomdában dolgozók mindig megtalálják az adott tervnek legjobban megfelelő kivitelezési technikát, bármit kitalálhatsz, bennük gondoskodó partnerekre találsz, rajtuk nem múlik.”

„Regiszterrel a kezdetek óta dolgozunk együtt és a mai napig maximális törődést és kiszolgálást kapom minden alkalommal. Szuperek vagytok!”

„Egy rendezvényszervező sem lehet meg a Regiszter nélkül mert ami egy rendezvényhez szükséges nyomdai anyag ők azt megcsinálják, ha kell az utolsó pillanatban, akár a rendezvény ideje alatt is segítenek!”