Skip to main content

SELFIE KERET

SELFIE KERET A RENDEZVÉNY FÉNYPONTJA

Ahol beindul a buli, ott a pazar hangulatért egy selfie keret lesz a felelős! Belegondoltál már, hogy hány alkalommal is vetheted be? Esküvőkön ma már fotózási kellékként alkalmazzák, szülinapokon névre szóló keretek mögé bújva fotózkodnak az ünnepelttel, szilveszterkor pedig minden részvevő legalább egyszer selfie kerettel a nyakában szeretné búcsúztatni az évet.

 

SELFIE KERETEINKET AZ ALKALOM IHLETI

Érezted már azt, hogy egy partin készült fotó hiányos? Mintha még hiányozna róla valami extra, amivel feldobnád a kép hangulatát?
Többek között ebből a célból alkotjuk meg selfie kereteinket, amelyek nemcsak stílusosan, de extravagáns módon kommunikálnak az egyedi méretnek és dizájnnak megfelelően, akár lánybúcsúról van szó, akár egy halloween-i partiról.

CSILLOGÁSRA FELKÉSZÜLNI!

Az adott rendezvény tematikájához illő selfi kereteinket imádni fogja mindenki! A kellék még azokat is megmozgatja és pózolásra bírja, akik alapvetően nem szeretnek a kamera elé állni.
Alkoss családod, barátaid, kollégáid körében emlékeket a selfi keretnek köszönhetően.

Tipp
Születésnapokra, nászajándékba, évfordulókra tökéletes és kifejezetten egyedi, személyre szóló ajándék, amely biztosan nem a polcon végzi majd!

AJÁNLATKÉRÉS

A selfie keret előállításában profi partnerei leszünk. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Szeretnél te is ilyet?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva

AJÁNLATKÉRÉS

DEKORÁCIÓ KÉPEK

E-mailTelefon