Skip to main content

ROLLUPOK

ROLLUP

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy ma már egy esztétikus hordozótáskában is elfér a céged? Persze csak átvitt értelemben.

Ha az előadások, szakmai rendezvények, workshopok, konferenciák valamelyike mindennapos a vállalkozásod életében, akkor Neked kompakt reklámhordozó, vagyis Roll-up, amire szükséged van! 

INSPIRÁLÓDJ!

Ez egy olyan marketingcélú, kifeszített vászon, amely azon túl, hogy figyelemfelkeltő, könnyen szállítható, minőségi formában prezentálja a vállalkozásodat!

Alkalomhoz illő reklámszöveggel láthatod el, amely mellett természetesen megjelenik a logód, szlogend. A Roll-up bannerek odavonzzák a kíváncsi tekinteteket, népszerűsítve ezáltal a cégedet, termékeidet vagy szolgáltatásaidat. 

HOGYAN HASZNÁLD?

A Roll-up az egyszerű szállíthatóságáról híres. Hogy miből áll?

Egy tartószerkezetből, tartórúdból és vászonból. Bármilyen eseményen is szeretnéd felállítani installációdat, csak annyi a dolgod, hogy egyszerűen kihúzod a tokból.

Ha pedig vissza szeretnéd helyezni, könnyedén visszagörgetheted a vásznat. Végezetül pedig a fémszerkezetet egy hordozótáskába helyezheted.
Kínálatunknak köszönhetően az apróbb méretektől egészen az óriás méretekig választhatsz Roll-up bannert!

SZÁLLÍTÁS

A roll up, sajtófal, fotóháttér nyomdai kivitelezésétől kezdve komplex logisztikai megoldást nyújtunk megrendelőinknek termékeink országos terítéséig. Célunk, hogy elkészült termékeink a lehető legkisebb költséggel, a megfelelő határidőre optimálisan jussanak el megrendelőinkhez.

AJÁNLATKÉRÉS

A roll up előállításában profi partnerei leszünk akár 1 akár több 100 db-ot rendelnek meg. Kérjen ajánlatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva!

Szeretnél te is ilyet?

Vedd fel velünk a kapcsolatot most az AJÁNLATKÉRÉS gombra kattintva

AJÁNLATKÉRÉS

ROLLUP INSPIRÁCIÓK

E-mailTelefon