ROLL UP

ROLL UP, SAJTÓFAL, FOTÓHÁTTÉR

A roll up közkedvelt, kedvező árfekvésű és könnyen szállítható promóciós valamint kiállítási mobil reklámeszköz. Nagy méretben sajtófal és fotóháttér gyanánt is használható. Használata egyszerű, felállításához szakértelem nem szükséges. Kis helyet foglal el tokban, azaz egy vászon hordtáskában kulturáltan szállítható így a sérüléstől is óvjuk.

A roll up hordozható és összecsukható állványra feszített speciális roll up film, vagy -kültéri felhasználás esetén- molinó anyag speciális fém szerkezetben. A megnyomtatott roll up film a fém szerkezet testében feltekerve helyezkedik el. Nagy előnye, hogy ha már a roll up szerkezetben lévő nyomat aktualitását veszti, a szerkezet újra felhasználható mert az új design szerint gyártott roll up betét könnyen és kedvező áron cserélhető. Magas szakmai és technikai hátterünknek köszönhetően -a darabszám függvényében- a roll upok akár a megrendelés napján is elkészülhetnek!

Kinyitásnál hajtsa ki a roll up szerkezet lábait, tegye a földre, álljon rá a szerkezet lábaira és húzza ki a megnyomtatott roll up fóliát, majd rakja bele a kitámasztó pálcát először a nyomat tetejébe majd a lyukba és már készen is van.
Összecsukásnál szintén álljon rá a szerkezet lábaira, akassza ki felülről a roll upból a pálcát és finoman engedje vissza a roll up fóliát úgy, hogy közben figyeli a fólia két szélét, nehogy az ferdén tekeredjen és sérüljön ami a további felhasználást meghiúsíthatja. Végül helyezze be a fém szerkezetet a hordtáskába.

ROLL UP MÉRETEK

Roll up terveit az alábbi méretekben tudjuk legyártani:

Szélesség: 50, 85, 100, 120, 150, 200, 250 cm
Magasság: 150, 200 cm

SZERETNÉL TE IS ILYET?

KERESS FEL MINKET ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Ajánlatot kérek

REFERENCIÁK