PULT-KÍNÁLÓK

PULT-KÍNÁLÓ

A pult display, a kínálók, tálcák kiemelt helyet biztosítanak egy terméknek vagy termékcsoportnak a pulton vagy polcokon a szemsíkba kihelyezve. Pulton történő akciók kiemelésére, egységcsomagok kialakítására, árubemutatóként illetve élelmiszerek kóstolására szolgálnak.

Az általunk is gyártott karton tálcákat polcrakész csomagoláshoz is használják, mert megkönnyítik a termék szállítását, valamint gyors polcrakerülését ezáltal az értékesítést. Egy figyelemfelkető grafikával ellátott talcás szállító csomagolás jelentős POS eszköz.

Nyomdánkban a kínálók, tálcák, pultdisplayek alapanyagaként legtöbb esetben karton, hullámkarton, habkarton vagy habositott pvc-t használunk, amik a felhasználáshoz igazodva kombinálhatóak más, legtöbbször öntapadó anyagokkal. Digitális és/vagy ofszet nyomtatási technológiával állítjuk elő a példányszám és a méret függvényében. A változatos formai megoldások kialakítását digitális és analóg stancoló, azaz kontúrvágó gépeinkkel végezzük, a magas minőséget munkatársaink lelkiismeretes munkája garantálja. A nyomdai kivitelezés után komplex logisztikai megoldást is nyújtunk az elkészült termék országos terítéséig.

KIVITELEK

A legolcsóbb –minta nélküli– megoldás, ha a fehér vagy nátronbarna hullámkartont vagy más alapanyagokat egyszerű kivágással, azaz stancolással a minta kiterített rajzára körbevágjuk, majd a terméket lapra szerelve vagy összeállítva szállítjuk. Termékjelző öntapadós matricával ellátható.

Az óriás méretű 2.5×3 méteres táblás anyagokra mint például a fehér vagy nátronbarna hullámkartonra, habkartonra, fém-, fa- és műanyag lemezekre digitális nyomtatással mintát, grafikát, azaz információt nyomtatunk. A legújabb, leggyorsabb, legkörnyezetkímelőbb megoldás!

Fotó minőséget adó ofszet nyomat gyönyörű szinvilágát “ötvözzük” a hullámkarton teherbíró és áruvédő képességével, hogy az elkészült termék a legszebb lehessen. Ez úgy történik, hogy a hullámkartonra egy vékonyabb papírra mintával ellátott ofszet nyomatot ragasztunk, azaz kasirozást végzünk, majd formára vágjuk, azaz stancoljuk.

Nagy példányszám illetve kis terhelés esetén ez a termék hagyományos ofszet karton alapanyagra, ofszet nyomtatási technológiával készül. Ebben az esetben lehetőség van külünböző felületkezelési megoldásokra, mint a formalakkozás, UV lakkozás, fóliázás, laminálás, dombornyomtatás, ami emeli a termék presztízsét.

SZERETNÉL TE IS ILYET?

KERESS FEL MINKET ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Ajánlatot kérek

REFERENCIÁK