KARTONFIGURÁK

STANDEE-ATTRAP

A kartonfigurák lényegében a talajra állított, kitámasztó lábbal ellátott, hullámkartonra, habosított pvc-re, vagy habkartonra kasírozott, nyomtatott és kivágott fotók. Itt fontos megjegyeznünk, hogy kizárólag hozott képekkel dolgozunk – amelyeknek minimum 300 dpi pixelsűrűségűnek kell lenniük, máskülönben nem készíthető igényes, minőségi munka.

Ha egy jó bulit szeretnénk, az ismerőseink számára készített – akár saját arcképükről, akár kedvenc mesehősük vagy filmszereplőjükről mintázott –, kartonfigurák remek hangulatkeltő elemek lesznek. Legyen szó akár szülinapi, akár évfordulós buliról, vagy épp esküvőről.

A fali attrap mindössze annyiban tér el a lábon álló, térben elhelyezhető kartonfiguráktól, hogy ezeket falra ragasztott dekorációként használják.

Egy kartonfigura számtalan felhasználási lehetőséget rejt magában. Leggyakrabban eladáshelyi marketingeszközként szolgál, de manapság egyre többen ismerték fel az ilyen életnagyságú figurákban rejlő lehetőségeket.

Az életnagyságú kartonfigurák remek figyelemfelkeltők, különösen, ha egy ember – általában egy ismert személy – arca fémjelzi az adott árut. Ezáltal igen jól irányítható a potenciális vásárlók figyelme.

ALAPANYAGKARTONFIGURA (60×180 CM)
Hullámkarton, ~ 4mm10 000 Ft/pld + ÁFA
Habkarton, 5mm13 000 Ft/pld + ÁFA
Habkarton, 10mm14 000 Ft/pld + ÁFA
Habosított PVC, 5mm15 000 Ft/pld + ÁFA
Stadur lemez, 5mm19 000 Ft/pld + ÁFA

Utald át a megrendelt termék árát és akár 48 órán belül elkészítjük a megrendelésed!

SZERETNÉL TE IS ILYET?

KERESS FEL MINKET ÉS KÉRJ AJÁNLATOT!

Ajánlatot kérek

REFERENCIÁK