ÍGY RENDELJ!

MENGRENDELÉS

Töltsd ki ajánlatkérő formunkat.

RENDELÉS VÉGLEGESÍTÉSE

Ezt követően visszaigazoljuk a megrendelésed.

FOTÓ KIVÁLASZTÁSA

Töltsd fel egy jó minőségű képet!

SZÁLLÍTÁS

Utald át a megrendelt termék árát és akár 48 órán belül elkészítjük a megrendelésed!

TERMÉKEINKBŐL A MEGRENDELÉS MINIMÁLIS ÖSSZEGE 10 000 FT!

  • Ha cég nevében vásárolsz:

ÁRAK

ALAPANYAGKARTONFIGURA (60×180 CM)BIG HEAD/ÓRIÁSFEJ (Ø 50 CM)
Hullámkarton, ~ 4mm10 000 Ft/pld + ÁFA5 000 Ft/db+ÁFA
Habkarton, 5mm13 000 Ft/pld + ÁFA6 000 Ft/db+ÁFA
Habkarton, 10mm14 000 Ft/pld + ÁFA7 000 Ft/db+ÁFA
Habosított PVC, 5mm15 000 Ft/pld + ÁFA8 000 Ft/db+ÁFA
Stadur lemez, 5mm19 000 Ft/pld + ÁFA9 000 Ft/db+ÁFA

Címre szállítás esetén a szállításért külön díjat számítunk fel.

VÁLASZTHATÓ ANYAGOK

Hullámkarton

Ha beltéri használatra szeretnél valamilyen promóciós vagy marketingeszközt, a hullámkarton tökéletes választás, köszönhetően jó alakíthatóságának és kétoldali nyomtathatóságának. A hullámkarton, könnyed súlya miatt, egyszerűen szállítható, illetve felszerelhető. Színe lehet fehér és barna is. Vastagságát tekintve 1-5 mm között gondolkodhatunk.

Habkarton

A hullámkartonhoz hasonlóan a habkarton is könnyű, beltéri reklámanyag, amit leginkább üzlethelyiségek, kiállítások elkészítéséhez ajánlunk.
A habkartonból készült táblák mérete maximum 300 x 140 cm lehet, ezt persze összeillesztéssel korlátlanul növelhetjük, illetve könnyedén egyedi formára vághatjuk az anyagot. Mivel UV-álló festékkel nyomtatjuk rá a grafikát, nem kell attól tartanunk, hogy az korán megkopna.

Habosított PVC

Ha vízálló, akár kültéren is használható dekorelemeket, promóciós eszközöket szeretnél, tökéletes alapanyag lehet. Vastagsága 1-10 mm közé tehető, könnyedsége miatt akasztható, ragasztható, fúrható is. Méretük maximum 300×200 cm lehet, amely összeszereléssel korlátlanul növelhetünk.

Stadur lemez

A szendvicslemeznek is nevezett stadur lemez rendkívül strapabíró, víz és UV-álló és sokoldalú, jól nyomtatható, por- és víztaszító, strapabíró műanyag. Ennek ellenére elsősorban beltéri felhasználását javasoljuk. Az alaptábla mérete 305×205 cm. Súlya alacsony, így könnyedén mozgatható, illetve falra és egyéb sík felületekre is rögzíthető – ezáltal növelve az egyébként is sokrétű felhasználási lehetőségeit.
Egy merev anyagról beszélünk, amely vastagsága 5-25 mm között mozog. Felhasználása lehet álló és falra szerelhető is.